• Main banner 0
  • Main banner 1
Oferte Revelion 2017-2018 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase.

O'Brothers Social Pub Buzau

5560 vizualizari

ADRESA: Str. Mesteacanului nr. 10, Buzau

TELEFON: 0747.050.299

Vezi EVENIMENTE VIITOARE

www.obrothers.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Trimite acum un mesaj acestei unitati folosind formularul de mai jos:

Nu completati acest campORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2018!

PRET MENIU: 300 LEI/PERSOANA

Doamnelor, domnișoarelor și domnilor! Vă învităm cu mare drag la REVELION .. marca O'Brothers Social Pub!
Dansăm până dimineață alături de invitații noștri speciali: Elena Cuculici Orchestra, Andrei Vitan & Anca Cojocaru, MC LALLA și DJ Adrian Saguna.
În plus, pregătim la bar un flair-show de toată frumusețea, un meniu delicios și fresh (snacks, gustare rece, surf&turf, desert), un Open Bar All Inclusive, o tombola cu multe premii grozave

Rezervari: 0747.050.299

---------------------------------------------------------------------------

Celebrul hit al celor de la The Blues Brothers spunea că “Everybody loves somebody”, în cazul nostru la O’brothers acel “somebody” este mâncarea gustoasă, variată și pregătită cu mare drag pentru oameni frumoși și plini de viață.

Ne-am gândit că frumusețea şi căldura unei mese alături de familie sau prieteni nu pot fi egalate de nimic altceva și am pregătit un loc pe măsură, un restaurant modern, plin de energie și bun gust. Un loc pentru prieteni, pentru familii, pentru petreceri de neuitat, concerte pline de emoție și, de ce nu, momente speciale alături de persoana iubită.

La O’brothers avem grijă ca orice clipă să fie cât se poate de memorabilă. Get your blues on and come to O’brothers!


Galerie foto