www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Restaurant Magura Buzau
  Trimite mesaj proprietarului!
10066 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Com. Magura, Buzau

Telefon : 0238 524 531; 0728 307 289  

www.complexmagura.ro


“Mai aproape de natura nu se poate”. Este sloganul care se identifica cu Complex Turistic Magura. Aflat in padure dar cu acces din DN 10 km 28, Complexul Magura va astepta sa petreceti clipe linistite si sa respirati aer curat.

Efectul original al restaurantului este realizat prin imbinarea cadrului natural cu cel arhitectural, al elementelor decorative si gama sortimentala traditionala, a mancarurilor pregatite in bucataria proprie.

RESTAURANTUL hotelului, cu o capacitate de 150 de locuri ,amenajat  simplu dar frumos, cu mobilier din lemn masiv, cu semineu, bar si multe plante va asteapta sa va incarcati bateriile intr-un loc de relaxare totala. De la unele mese, situate langa geam, se poate admira valea si apa Buzaului. Celalalt restaurant este amenajat rustic, cu mese si banci din trunchiuri de lemn, decorat cu diverse obiecte populare vechi. 

Aici se pot organiza petreceri de orice fel in ce 2 sali ale complexului, de la 40-200 de persoane.

 Vara servirea se face in sala  Rustica si pe terasa  interioara descoperita din gradina.

“Restaurant Magura” are deja un nume cunoscut datorita preparatelor traditionale  pregatite de bucatari priceputi in bucataria proprie. Va invitam sa faceti cunostinta cu ele daca nu ati facut-o deja!