www.restaurantebuzau.com
www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Restaurant Taverna Buzoiana Buzau16985 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Str. Alexandru Marghiloman nr. 7, Buzau

TELEFON EVENIMENTE: 0758658080

TELEFON: 0338100217/ 0238726480,

TELEFON: 0745342800/ 0748203500

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

www.taverna-buzoiana.ro

Vezi MENIU CATERING


Taverna Buzoiana este situat in imediata apropire de centrul istoric al orasului Buzau, acesta fiind restaurantul in care te vei simti intotdeauna bine primit.

Venim in intampinarea dumeneavostra cu un concept nou: Bucatarie Contemporana Romaneasca. Bucatarii nostri gatesc zilnic, special pentru cei care ne calca pragul, preparate traditionale si contemporane dupa retete de exceptie, iar aromele inconfundabile va vor satisface in mod cert cele mai exigente gusturi.

Cei care obisnuiesc sa ne fie oaspeti stiu deja aceste lucruri iar cei care insa au ajuns din intamplare sau din curiozitate au fost incantati sa ne cunoasca.

NOU!!! MENIU RAW VEGANE!

Asa cum v-am obisnuit in decursul timpului cu o gama variata de produse, de data aceasta venim in atentia dumneavoastra cu un alt gen de preparate, un adevarat rasfat culinar 'GAMA PRODUSELOR RAW VEGANE'

RAW - alimentatie vegana fara foc , fara ingrediente de origine animala, doar vegetala. Alimentele de baza care intra in prepararea acestor produse fiind:

- Legumele - o gama foarte larga in special leguminoasele pline de clorofila

- Germenii si vlastarii - surse majore de proteine complexe

- Semintele si nucile - sursa de proteine si acizi grasi esentiali

- Fructe naturale, dar si cele uscate in mod natural, fara coloranti sau zahar

Cand spunem raw, nu ne referim doar la morcovi si salate goale; alimentatia raw cuprinde foarte multe retete pentru gurmanzi, la care multi nici nu au visat.

Va invitam sa serviti cu incredere aceste preparate bazate pe o alimentatie bogata in hrana vie, care ne va ajuta sa devenim mai tineri, mai frumosi si mai sanatosi!

Va asteptam cu drag!

 

Vezi si Salonul de evenimente BALLROOM TAVERNA BUZOIANA

Galerie foto