www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Sala Athena Buzau
  Trimite mesaj proprietarului!
9841 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Str. Mesteacanului nr. 1, Buzau

TELEFON / FAX: 0238.720.222

TELEFON: 0740.245.007

E-mail: office_hotelb90@b90.ro

E-mail: contb90@gmail.com

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

www.b90.ro


Oferte speciale


AFIS REVELION 2019

MENIU REVELION 2019

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2019! PRET MENIU: 279 LEI/PERSOANA

Te asteptam sa dansam si sa ne distram impreuna cu Trupa Bluemotors si DJ Paul Oprea si sa va delectati papilele gustative cu un meniu rafinat

Rezervari: 0740.245.007/ 0238.720.222

--------------------------------------------------------------------------

Ne plac povestile cu final fericit! Bucura-te, petrece, simte-te in largul tau si transforma evenimentul tau intr-unul de vis la Sala Athena.

De la momente unice din viata personala (nunti, botezuri, onomastice, majorate) la evenimente corporate, conferinte, prezentari de produse, sala Athena, avand o capacitate de 300 de locuri, cu posibilitate de compartimentare usoara in functie de numarul de locuri dorit, este gazda perfecta.

De asemenea, sala are o conexiune directa cu terasa Athena, cu o capacitate de 80 de locuri. Terasa are bar si sistem audio propriu, dar si video-proiector si televizoare.

Iti punem la dispozitie un set complet de servicii pentru ca tu sa fii in centrul atentiei si sa te bucuri de momentele fericite ! Intr-o atmosfera calduroasa, cu stil si bun gust, la Sala Athena gasesti « acel ceva » potrivit pentru fiecare eveniment.

Desi alegerea locului potrivit pentru o ocazie speciala poate fi dificila, la Sala Athena vom lucra in amanunt pentru a pune la punct fiecare detaliu, cu pasiune si drag, pentru reusita evenimentului tau.

Evenimentul e al tau, placerea de a-ti oferi un moment de neuitat este a noastra !