www.restaurantebuzau.com
www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Sala Athena Buzau15514 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Str. Mesteacanului nr. 1, Buzau

TELEFON / FAX: 0238720222

TELEFON: 0740245007

E-mail: office_hotelb90@b90.ro

E-mail: contb90@gmail.com

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

www.b90.ro

Ne plac povestile cu final fericit! Bucura-te, petrece, simte-te in largul tau si transforma evenimentul tau intr-unul de vis la Sala Athena.

De la momente unice din viata personala (nunti, botezuri, onomastice, majorate) la evenimente corporate, conferinte, prezentari de produse, sala Athena, avand o capacitate de 300 de locuri, cu posibilitate de compartimentare usoara in functie de numarul de locuri dorit, este gazda perfecta.

De asemenea, sala are o conexiune directa cu terasa Athena, cu o capacitate de 80 de locuri. Terasa are bar si sistem audio propriu, dar si video-proiector si televizoare.

Iti punem la dispozitie un set complet de servicii pentru ca tu sa fii in centrul atentiei si sa te bucuri de momentele fericite ! Intr-o atmosfera calduroasa, cu stil si bun gust, la Sala Athena gasesti « acel ceva » potrivit pentru fiecare eveniment.

Desi alegerea locului potrivit pentru o ocazie speciala poate fi dificila, la Sala Athena vom lucra in amanunt pentru a pune la punct fiecare detaliu, cu pasiune si drag, pentru reusita evenimentului tau.

Evenimentul e al tau, placerea de a-ti oferi un moment de neuitat este a noastra !

Galerie foto