www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Sport's Pub B90 Buzau
  Trimite mesaj proprietarului!
7444 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Str. Mesteacanului nr. 1, Buzau

TELEFON / FAX: 0238720222

TELEFON: 0740245007

E-mail: office_hotelb90@b90.ro

E-mail: contb90@gmail.com

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

www.b90.ro


Oferte speciale


MENIU REVELION 2020

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2020! PRET MENIU: 180 RON/PERSOANA

Aho, aho, copii și frați
Stați puțin, nu mai mâncați,
Plugușorul s-ascultați
Că nici nu știți ce ratați!
Derdeluș in Pub, măi frate,
N-ai cum să nu cazi pe spate.
Va asteptam sa petrecem impreuna noaptea dintre ani, cu un meniu festiv, DJ si cabina foto

Rezervari: 0744 771 166 / 0740 245 007
---------------------------------------------

Sport’s PUB Buzau aduce in Buzau atmosfera tipica pub-urilor londoneze sau irlandeze, unde se bea bere si se vizioneaza meciuri de fotbal si nu numai, unde se mananca bine si se sta de vorba cu prietenii.

Capacitatea Pub-ului este de 100 de locuri si se bucura de o conexiune directa cu terasa Athena (80 locuri) si terasa Pub (30 de locuri). In aceste conditii, Pub-ul se preteaza si pentru organizarea unor evenimente, atat personale cat si corporate.

Pe langa atmosfera tipica de pub, noi credem ca la Sport’s PUB vii sa te simti ca acasa… Atmosfera e calda, primitoare, bautura si mancarea sunt bune si daca timpul petrecut aici este alaturi de cei dragi, cu atat mai bine!

Am facut deja o traditie in a transforma serile de vineri in adevarate petreceri de karaoke, iar derby-urile de fotbal nici ca trebuie urmarite altundeva !

Ideea e sa fii o persoana dinamica, sa preferi calitatea si sa cauti o atmosfera relaxata ! Sport’s PUB este locul unde le poti gasi pe toate acestea !

In plus, pentru a fi alaturi de tine si in momentele speciale, putem organiza petreceri de tot felul, tu doar gaseste ocazia potrivita si vino la Sport’s PUB!