www.restaurantebuzau.com
www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Sport's Pub B90 Buzau10697 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Str. Mesteacanului nr. 1, Buzau

TELEFON / FAX: 0238720222

TELEFON: 0740245007

E-mail: office_hotelb90@b90.ro

E-mail: contb90@gmail.com

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

www.b90.ro

Sport’s PUB Buzau aduce in Buzau atmosfera tipica pub-urilor londoneze sau irlandeze, unde se bea bere si se vizioneaza meciuri de fotbal si nu numai, unde se mananca bine si se sta de vorba cu prietenii.

Capacitatea Pub-ului este de 100 de locuri si se bucura de o conexiune directa cu terasa Athena (80 locuri) si terasa Pub (30 de locuri). In aceste conditii, Pub-ul se preteaza si pentru organizarea unor evenimente, atat personale cat si corporate.

Pe langa atmosfera tipica de pub, noi credem ca la Sport’s PUB vii sa te simti ca acasa… Atmosfera e calda, primitoare, bautura si mancarea sunt bune si daca timpul petrecut aici este alaturi de cei dragi, cu atat mai bine!

Am facut deja o traditie in a transforma serile de vineri in adevarate petreceri de karaoke, iar derby-urile de fotbal nici ca trebuie urmarite altundeva !

Ideea e sa fii o persoana dinamica, sa preferi calitatea si sa cauti o atmosfera relaxata ! Sport’s PUB este locul unde le poti gasi pe toate acestea !

In plus, pentru a fi alaturi de tine si in momentele speciale, putem organiza petreceri de tot felul, tu doar gaseste ocazia potrivita si vino la Sport’s PUB!

Galerie foto