www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte petrecere Ziua Femeii 7-8 Martie 2020 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Restaurant Rustic Ramnicu Sarat
  Trimite mesaj proprietarului!
6544 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. 8 Martie Nr. 1, Ramnicu Sarat, Jud Buzau

Telefon: 0723565090 / 0722263872

Telefon: 0722784544 / 0760603462

www.restaurant-rustic.ro

Vezi pagina de Facebook

OFERTA EVENIMENTE 2020!

Restaurant Rustic va pune la dispoziție 4 saloane de evenimente. Rezerva acum și primesti aranjamentele florale din partea noastra!

Restaurantul Rustic este locul potrivit atat pentru intalniri si mese de afaceri, cine romantice, aniversari, cocktail-uri dar si pentru orice eveniment important din viata dumneavoastra. Intr-o atmosfera distinsa, va puteti bucura zi de zi de preparatele noastre delicioase, pregatite chiar sub privirile dumneavoastra.

Restaurantul Rustic va ofera posibilitatea de a organiza: nunti, botezuri, aniversari, cununii, precum si evenimente corporate .

Restaurantul Rustic are o capacitate de 850 de locuri, distribuite astfel:

• 300 de locuri in salonul mare

• 250 de locuri in salonul mic

- 2 sali de 150 locuri

Saloanele nostre sunt special amenajate pentru ca dumneavoastra sa puteti petrece clipe de neuitat alaturi de familie si prieteni.

In cazul organizarii unui eveniment in cadrul restaurantului nostru, veti putea beneficia de toate serviciile posibile astfel incat sa puteti economisi timp si bani. Puteti opta pentru oricare din meniurile prezentate de noi sau puteti veni cu propriile dumneavoastra sugestii. 

Restaurant Rustic va asteapta cu o varietate delicioasa de mancaruri pregatite cu multa grija si pasiune   !