www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Restaurant Rustic Ramnicu Sarat
  Trimite mesaj proprietarului!
4174 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. 8 Martie Nr. 1, Ramnicu Sarat, Jud Buzau

Telefon: 0723 565 090 ; 0722 263 872 ; 0760.603.462

www.restaurant-rustic.ro

Vezi pagina de Facebook

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2019!

Cumpăna dintre ani poarta însemnele unui spectacol magic! Savureaza extravaganta culinara și un spectacol plin de culoare și strălucire la cea mai mare petrecere de Revelion alături de familie și prieteni. Programul artistic este unul pe măsura așteptărilor dumneavoastră, susținut de Mirific Sonor Band.

Rezervari: 0723 565 090

-----------------------------------------------------------------------

ORGANIZAM PETRECEREA DE CRACIUN 2018!
Va așteptăm cu drag sa facem o petrecere pe cinste de Crăciun, cu bucate alese și muzica pe măsura. Ne va cânta și încânta Mirific Sonor Band.

Rezervari: 0723 565 090

------------------------------------------------------------------------

Restaurantul Rustic este locul potrivit atat pentru intalniri si mese de afaceri, cine romantice, aniversari, cocktail-uri dar si pentru orice eveniment important din viata dumneavoastra. Intr-o atmosfera distinsa, va puteti bucura zi de zi de preparatele noastre delicioase, pregatite chiar sub privirile dumneavoastra.

Restaurantul Rustic va ofera posibilitatea de a organiza: nunti, botezuri, aniversari, cununii, precum si evenimente corporate .

Restaurantul Rustic are o capacitate de 850 de locuri, distribuite astfel:

• 300 de locuri in salonul mare

• 250 de locuri in salonul mic

- 2 sali de 150 locuri

Saloanele nostre sunt special amenajate pentru ca dumneavoastra sa puteti petrece clipe de neuitat alaturi de familie si prieteni.

In cazul organizarii unui eveniment in cadrul restaurantului nostru, veti putea beneficia de toate serviciile posibile astfel incat sa puteti economisi timp si bani. Puteti opta pentru oricare din meniurile prezentate de noi sau puteti veni cu propriile dumneavoastra sugestii. 

Restaurant Rustic va asteapta cu o varietate delicioasa de mancaruri pregatite cu multa grija si pasiune   !