www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Restaurant Crasmarita din Buzau (Moara Dragaicilor)
  Trimite mesaj proprietarului!
8702 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: E 85, nr. 1, Loc. Maracineni

Telefon : 0238717213

www.moaradragaicilor.ro

VEZI PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU REVELION 2020

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2020! PRET MENIU: 320 LEI / PERSOANA

Restaurant Crasmarita din Buzau va asteapta cu o ambianta de exceptie potrivita pentru marea petrecere, REVELION 2020!

Intr-o atmosfera distinsa, invitatii nostri se vor bucura de preparatele rafinate, de bauturile preferate din pachetul OPEN BAR, de serviciile de calitate si cel mai important de muzica de exceptie alaturi de Minodora Dedis, Nemuritorii si Mirela Ursache !

Lasam in urma inca un an petrecut impreuna, cu amintiri speciale si evenimente reusite si pasim alaturi de voi intr-un nou an minunat!

Rezervari : 0238717213

-------------------------------------------------------

Crasmarita din Buzau organizeaza petreceri si aniversari de familie, restaurantele noastre de capacitate mare reprezentand locatia perfecta pentru organizarea de nunti sau botezuri.

Crasmarita din Buzau poate organiza diferite evenimente pentru compania dumneavoastra, de la cele de tip training sau team building pana la cine festive, mini-conferinte, seminarii sau intalniri private de afaceri.

Va stam la dispozitie cu restaurantele proprii ce pot fi personalizate pentru fiecare eveniment, precum si cu o bucatarie proprie ce poate asigura o varietate de meniuri de tip bufet suedez, destinate acestor ocazii

Personalul nostru specializat va sta la dispozitie pentru consiliere in toate aspectele organizarii evenimentului, aranjamentele de sala si mesele fiind personalizate pentru fiecare eveniment in parte. Bucatarii hanului Crasmarita din Buzau sunt pregatiti sa ofere meniuri complete pentru nunti sau botezuri, alegerea detaliilor apartinandu-va in totalitate.