www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Restaurant Crasmarita din Buzau (Moara Dragaicilor)
  Trimite mesaj proprietarului!
6420 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: E 85, nr. 1, Loc. Maracineni

Telefon : 0238.717.213

www.moaradragaicilor.ro

VEZI PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


MENIU REVELION 2019

AFIS REVELION 2019

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2019! PRET MENIU - 290 LEI/PERSOANA

Pentru o PETRECERE DE REVELION boierescă, deschidem cămara cu bunătăți special pentru dumneavostră.

Un fotograf profesionist va sta la dispozitia dumneavoastra pentru a imortaliza cele mai frumoase momente ale petrecerii!

Programul artistic este alcatuit din muzică live sustinută de o voce noua in orasul nostru, Minodora Dediş( locul 1 la festivalul Mamaia), invitati speciali NEMURITORII, DJ.

Acestea fiind spuse vă invităm să petrecem împreună trecerea dintre ani in salonul nostru boieresc din locatia Crasmarita din Buzau unde toate acestea vor prinde un contur frumos de poveste, iar petrecerea va fi pe cinste!

Cazarea unitatii este deschisa pentru rezervari in seara de revelion strict pentru invitatii care petrec revelionul la noi!

----------------------------------------------------------------

Crasmarita din Buzau organizeaza petreceri si aniversari de familie, restaurantele noastre de capacitate mare reprezentand locatia perfecta pentru organizarea de nunti sau botezuri.

Crasmarita din Buzau poate organiza diferite evenimente pentru compania dumneavoastra, de la cele de tip training sau team building pana la cine festive, mini-conferinte, seminarii sau intalniri private de afaceri.

Va stam la dispozitie cu restaurantele proprii ce pot fi personalizate pentru fiecare eveniment, precum si cu o bucatarie proprie ce poate asigura o varietate de meniuri de tip bufet suedez, destinate acestor ocazii

Personalul nostru specializat va sta la dispozitie pentru consiliere in toate aspectele organizarii evenimentului, aranjamentele de sala si mesele fiind personalizate pentru fiecare eveniment in parte. Bucatarii hanului Crasmarita din Buzau sunt pregatiti sa ofere meniuri complete pentru nunti sau botezuri, alegerea detaliilor apartinandu-va in totalitate.