www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Restaurant Crasmarita din Buzau (Moara Dragaicilor)
  Trimite mesaj proprietarului!
7004 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: E 85, nr. 1, Loc. Maracineni

Telefon : 0238.717.213

www.moaradragaicilor.ro

VEZI PAGINA DE FACEBOOK

ORGANIZAM PETRECERE DE 8 MARTIE 2019 ! PRET MENIU: 120 LEI/PERSOANA

Pentru o zi atat de speciala restaurant Crasmarita din Buzau organizeaza 8 martie, intr-o atmosfera eleganta cu un program muzical de exceptie , muzica live & DJ Minodora Dedis si un meniu delicios ! Invitatia este deschisa atat doamnelor si domnisoarelor, care vor sa petreca aceasta zi speciala alaturi de cele mai bune prietene, cat si domnilor care vor sa petreaca acesta zi speciala alaturi de persoana iubita.

MENIU

Gustare rece
Fel principal
Desert
Open bar

Cabina foto

TOMBOLA
2 PREMII - UN SEJUR LA CABANA HARTAGU - SIRIU

Rezervari: 0238 717 213

-------------------------------------------------------------------

Crasmarita din Buzau organizeaza petreceri si aniversari de familie, restaurantele noastre de capacitate mare reprezentand locatia perfecta pentru organizarea de nunti sau botezuri.

Crasmarita din Buzau poate organiza diferite evenimente pentru compania dumneavoastra, de la cele de tip training sau team building pana la cine festive, mini-conferinte, seminarii sau intalniri private de afaceri.

Va stam la dispozitie cu restaurantele proprii ce pot fi personalizate pentru fiecare eveniment, precum si cu o bucatarie proprie ce poate asigura o varietate de meniuri de tip bufet suedez, destinate acestor ocazii

Personalul nostru specializat va sta la dispozitie pentru consiliere in toate aspectele organizarii evenimentului, aranjamentele de sala si mesele fiind personalizate pentru fiecare eveniment in parte. Bucatarii hanului Crasmarita din Buzau sunt pregatiti sa ofere meniuri complete pentru nunti sau botezuri, alegerea detaliilor apartinandu-va in totalitate.