www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Restaurant Royal Orhideea Buzau
  Trimite mesaj proprietarului!
8173 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str.Iazul Morilor nr. 1, Buzau

Telefon: 0752 247 546

Telefon: 0744.617.259

www.restaurant-orhideea.ro

Vezi pagina de Facebook


Oferte speciale


MENIU REVELION 2019

AFIS REVELION 2019

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2019!

Pregătim o seară de distracție elegantă, în care sărbătorim reușitele anului care tocmai se încheie și intrăm dansând în 2019.
Atmosfera de petrecere și distracția sunt asigurate de Formatia Tomel si Dora Ungureanu.
Am pregătit chiar și o ofertă pentru grupuri, pentru că seara dintre ani este mai frumoasă atunci când o petrecem alături de prieteni.

Rezervari: 0752247546

----------------------------------------------------------------------

COMPLEX ORHIDEEA va ofera o noua dimensiune a serviciilor de calitate.

Astfel, intr-un ambient modern si elegant, intr-o atmosfera de neuitat ce asigura cadrul ideal pentru desfasurarea evenimentelor importante din viata dumneavoastra, RESTAURANT ROYAL ORHIDEEA va pune la dispozitie doua saloane:
•    SALONUL ROYAL ce poate gazdui pana la 140 persoane;
•    SALONUL BAROQUE ce poate gazdui pana la 40 persoane.

Aici puteti organiza: nunti, botezuri, cununii, receptii, evenimente corporate, seminarii, conferinte, lansari de produse etc.
Intr-o atmosfera relaxanta, va invitam sa savurati din marea varietate de specialitati culinare pregatite cu pasiune de catre bucatarii nostri.

Muzica ambientala, atmosfera primitoare si savoarea preparatelor gastronomice se imbina perfect si incearca sa transforme fiecare eveniment intr-o amintire placuta si va indeamna sa reveniti la Royal Orhideea.

Complex Orhideea va pune la dispozitie si Hotel Orhideea, locatia ideala pentru orice turist indiferent de scopul vizitei.