www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Restaurant Royal Orhideea Buzau
  Trimite mesaj proprietarului!
11849 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str.Iazul Morilor nr. 1, Buzau

Telefon: 0752247546

Telefon: 0744617259

www.restaurant-orhideea.ro

Vezi pagina de Facebook


Oferte speciale


MENIU REVELION 2020 SALON DELUXE

MENIU REVELION 2020 SALON LUXURY

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2020 IN SALON DELUXE!
PRET MENIU: 300 LEI/PERSOANA

Ca in fiecare an, de Revelion avem pentru voi o oferta All Inclusive: meniu bogat & open bar, muzica live si invitati speciali ! Va invitam la o seara magica, in care veti fi invaluiti intr-o atmosfera speciala, dominata de culoare, stralucire, muzica si voie buna, avand alaturi de noi, invitati speciali: DJ MARIUS PUTERE, MADALINA MANOLACHE, LAURA MELNIC si un invitat surpriza

Rezervari : 0752.247.546 / 0752.085.655

--------------------------------------------------------------------

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION IN SALON LUXURY
PRET MENIU: 260 LEI/PERSOANA

Va invitam la o seara magica, in care veti fi invaluiti intr-o atmosfera speciala, dominata de culoare, stralucire, muzica si voie buna, avand alaturi de noi, invitati speciali: FORMATIA REPLIKA BAND din Focsani

Rezervari : 0752.247.546 / 0752.085.655

--------------------------------------------------------------------

COMPLEX ORHIDEEA va ofera o noua dimensiune a serviciilor de calitate.

Astfel, intr-un ambient modern si elegant, intr-o atmosfera de neuitat ce asigura cadrul ideal pentru desfasurarea evenimentelor importante din viata dumneavoastra, RESTAURANT ROYAL ORHIDEEA va pune la dispozitie doua saloane:
•    SALONUL ROYAL ce poate gazdui pana la 140 persoane;
•    SALONUL BAROQUE ce poate gazdui pana la 40 persoane.

Aici puteti organiza: nunti, botezuri, cununii, receptii, evenimente corporate, seminarii, conferinte, lansari de produse etc.
Intr-o atmosfera relaxanta, va invitam sa savurati din marea varietate de specialitati culinare pregatite cu pasiune de catre bucatarii nostri.

Muzica ambientala, atmosfera primitoare si savoarea preparatelor gastronomice se imbina perfect si incearca sa transforme fiecare eveniment intr-o amintire placuta si va indeamna sa reveniti la Royal Orhideea.

Complex Orhideea va pune la dispozitie si Hotel Orhideea, locatia ideala pentru orice turist indiferent de scopul vizitei.