www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Hanul Vanatorilor Buzau
  Trimite mesaj proprietarului!
1079 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Comuna Ulmeni, Buzău

Telefon: 0723604280 / 0763325991

www.hanulvanatorilor.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2019 - 2020 ! PRET MENIU - 199 LEI/PERSOANA

Va asteptam sa petrecem impreuna trecerea dintre ani, cu un meniu ce include platouri cu gustari reci, platouri mixt grill, desert si sampanie, intr-o atmosfera intretinuta de GABITA DE LA BUZAU

Rezervari: 0724.428.428
-------------------------------------------------------------

Restaurant autentic românesc, hotel si salon de evenimente, Hanul Vanatorilor este brand-ul de care aveti nevoie pentru reusita oricarui tip de eveniment din viata voastra.

Nu departe de orașul Buzău, situat în Ulmeni, Hanul Vânătorilor a fost conceput, pentru a răspune celor mai exigente nevoi şi pentru a veni în întâmpinarea aşteptărilor dumneavoastra.

Salonul de evenimente a fost creat și echipat pentru a găzdui evenimente cu adevărat reușite. Spațiul de evenimente dispune de aer condiționat, echipamente audio si video de ultimă generație, acces gratuit la internet wireless, dotări și servicii dedicate pentru a oferi un confort maxim în organizarea și personalizarea oricărui tip de eveniment.

Hanul Vânătorilor reprezintă locația ideala pentru organizarea evenimentelor festive, unde puteți să petreceți clipe de neuitat alături de invitații dumneavoastră.

Iar în fiecare seara de vineri si sâmbătă va asteptam  cu muzica live, lautari, si multa distractie.