www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Zen Ballroom Buzau
  Trimite mesaj proprietarului!
1038 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Comuna Ulmeni, Buzau

Telefon: 0723604280

www.zen-ballroom.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Nu departe de oraș, un loc de poveste își cheamă musafirii. Zen Ballroom prezintă un concept nou pentru organizări de nunti, cort de evenimente lângă piscina, in Ulmeni, Buzau.

Zen Ballroom vine in întampinarea clienților săi printr-o locație nouă, inedită, prin soluții creative de evenimente speciale din viața dumneavoastră, atât la cort, cât și la piscina noastră.

Este o locație perfectă pentru organizarea și găzduirea de mese festive, nunti, botezuri, aniversări, banchete și alte evenimente. Echipa noastră are în vedere satisfacerea celor mai exigente cerinte, prin calitatea produselor, dar și a serviciilor oferite, prin promptitudine, profesionalism, seriozitate.

Suprafața generoasă de 900 mp a cortului poate găzdui un număr de invitați cuprins între 200 si 400 fiind o locație cochetă pentru orice proiect de eveniment.

Prin simplitate, extravaganță, grandoare sau perfecțiune, Zen Ballroom îmbracă, pe rând, câte o calitate, fiind un tumult de nestăpânit. Frumusețe nu doar ca locație, ci și în mâncarea și băutura select pregătite de către cei mai destoinici bucătari și barmani, servite cu profesionalism.

La Zen Ballroom veti gusta perfectiunea si din punct de vedere gastronomic!

Va invitam sa ne cunoasteti si sa descoperiti singuri farmecul unic si eleganta Zen Ballroom!