www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Restaurant Zigo Buzau
  Trimite mesaj proprietarului!
1758 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Aleea Sporturilor nr. 29

Telefon : 0758221222

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2020! PRET MENIU: 450 LEI/PERSOANA

Restaurant ZIGO vă invită într-o atmosferă vibrantă, unde ne vom bucura de venirea noului an și vom dansa până dimineață, alături de invitații noștri speciali:
⦁Trupa Zero Official
⦁Mario Buzoianu - Folclor

Petrecerea va fi animată și întreținută de hostul serii: DJ Iulian Dumitru!

V-am pregătit un meniu de excepție, atent selecționat și absolut delicios! Iar pe lângă preparatele savuroase, vă așteptăm cu un open bar echipat cu cele mai fine băuturi.
Un amalgam de gusturi și trăiri la superlativ. Totul pentru a întâmpina venirea noului an așa cum se cuvine!

Tombolă specială :
Și pentru că toate drumurile duc la Roma, pregătiţi-vă pentru un city break în unul dintre cele mai fascinante orașe ale Europei!

Rezervari: 0758.221.222

----------------------------------------------

Povestea Zigo începe odată cu primul pas făcut în interiorul restaurantului. Intr-un decor dominat de o cascadă de plante verzi, ce creează o atmosferă vibrantă, o oază de rasfăț al simțurilor, în centru agitației urbane, ZIGO is the place to be!

V-am pregătit o experiență culinară desăvârșită, pregătită cu multă pasiune și inspirație de către maeștrii noștri bucătari.

Meniul excelent te întâmpină cu o gamă variata de preparate, gândită de maeștrii bucătari care, alături de echipa ZIGO, îți demonstrează creativitatea și experiența de peste 30 de ani în arta culinară. Pasiunea lor se regăsește în preparatele dintre cele mai diverse, menite să satisfacă cele mai exigente gusturi.

Universul Zigo înseamnă o fuziune de gusturi, texturi inedite si mixuri, gata să îi răsfețe și pe cei mai pretențioși gurmanzi. Aici, gastronomia se regăsește într-o perfectă îmbinare cu ambientul interior al restaurantului, cât și al terasei, la care se adaugă prezența personalului profesionist, experimentat în domeniu, prietenos, atent și dornic să ofere momente memorabile, prin experiențe culinare desăvârșite.

Fiecare experiență se transforma într-un moment unic, ca un ritual gastronomic personalizat, pentru fiecare client în parte, prin grija pentru detalii, imaginația  și rigoarea în alegerea ingredientelor de cea mai înaltă calitate.

ZIGO este locul ideal pentru serile cu prietenii, ocazia perfectă pentru serile efervescente, pe care alegi să le condimentezi cu un cocktail special preparate de barmanii noștri, dar și un spațiu ideal pentru orice întâlniri importante de business.

Iar daca ai un eveniment special in viata ta, noi il facem memorabil !