www.restaurantebuzau.com
www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Restaurant Orhideea Buzau6302 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Dimitrie Filipescu nr. 3, Buzau

Telefon: 0752247546 / 0744617259

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

RESTAURANT ORHIDEEA este cu adevărat o locație de vis, construita special pentru a organiza nunti la cel mai inalt standard. Avem un profil special, de salon de nunta axat pe un singur eveniment, in care dumneavoatra sunteti actorii principali si nu “mirii de la nunta de alaturi”.

Salonul nostru si-a castigat de-a lungul timpului atat aprecierea mirilor care au ales locatia noastra, cat si consideratia invitatilor pentru alegerea restaurantului nostru. Detaliile fac diferenta si transforma aceasta locatie intr-un spatiu de vis, in cadrul caruia te vei bucura de servicii remarcabile. Beneficiind de o echipa formata din profesionisti te poti bucura de fiecare moment, intr-o atmosfera calduroasa, plina de gratie si eleganta.

Serviciile pe care RESTAURANT ORHDEEA le pune la dispozitia dumneavoastra sunt diverse, pornind de la organizari de nunti, receptii, conferinte , baluri de absolvire sau intalniri de afaceri pana la asigurarea unei mese calde de pranz sau cina.

RESTAURANT ORHDEEA inseamna rafinament si calitate exceptionala a serviciilor, confort si intimitate.
Meniul nostru cuprinde bunatati capabile sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi, indiferent de cultura culinara cat si de statutul degustatorului Restaurant Orhideea lanseaza o invitatie la intimitate si bun gust.

Restaurant Orhideea mereu pregatit sa satisfaca cele mai rafinate gusturi, oferind o mare diversitate de preparate culinare si bauturi de la cele traditionale romanesti la cele internationale. Atmosfera placuta si rafinata, meniuri variate precum si un serviciu ireprosabil sunt cartea de vizita cu care Restaurant Orhideea intampina si satisface cele mai exigente pretentii.

RESTAURANT ORHIDEEA , va pune la dispozitie doua saloane:
•    SALONUL DELUXE ce poate gazdui pana la 300 persoane
•    SALONUL LUXURY ce poate gazdui pana la 400 persoane.

 Orhideea este locul ideal pentru: petreceri diverse, aniversari, receptii, mese de protocol, nunti, botezuri, cununii, parastase, comemorari. Fie ca doresti preparate din carne de porc, pui, vita, peste sau chiar preparate vanatoresti, preparate extravagante sau vegetariene, noi ti le pregatim si servim intr-o maniera profesionista, astfel ca tu sa te simti rasfatat si relaxat.
Va asteptam cu drag!

PROMITEM CA ITI VEI AMINTI CU PLACERE EVENIMENTUL TAU !

Salon Luxury

Salon Deluxe