www.restaurantebuzau.com
www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Cort de evenimente Visad'Or3245 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: DN 2B, Tabarasti, Soseaua Buzau-Braila

TELEFON: 0728158137

TELEFON: 0769697900

VEZI PAGINA DE FACEBOOK

Cortul de evenimente VISAD’OR este unul dintre cele mai bine cotate spatii pentru nunti din Buzau, datorita formei rotunde UNICE in Buzau, a inaltimii impresionante, a decorului si a calitatii serviciilor.

Localizat intr-o zona linistita, la nu mai mult de 6km de orasul Buzau, pe DN 2B (iesirea spre Galati), o locatie ce dispune de toate dotarile necesare organizarii impecabile oricarui tip de eveniment, cortul pentru evenimente VISAD’OR ofera oaspetilor bucuria de a petrece momente de neuitat.

Ca si cort de evenimente private de orice tip, VISAD’OR ofera libertate de miscare si mentine legatura cu mediul de afara. Practic, evenimentele organizate in aceasta locatie vor fi pline de viata, culoare, muzica, meniuri proaspete si veselie.

VISAD’OR are o capacitate de aproximativ 450 de locuri si beneficiaza de dotari de ultima generatie. Design-ul, calitatea si confortul mobilierului, a drapajelor, candelabrelor folosite, completate de frumusetea mediului natural in care este amplasat pavilionul, sunt doar o parte din intregul ce pot transforma evenimentul intr-o poveste de neuitat, dincolo de asteptari.

Cauti un partener de incredere pentru organizarea unei nunti, a unui botez sau eveniment special in viata ta sau a prietenilor? Noi iti oferim gama completa de servicii, cazare, masa cu meniuri alese si bineinteles distractie.

Galerie foto