www.restaurantebuzau.com
www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Formatii nunta

Formatii nunta Buzau

Dan Ghiza Band asigura o muzica de calitate si o atmosfera de neuitat pe tot parcursul serii cu programe diversificate, sonorizare profesionala, lumini, experienta si seriozitate.

Componentii trupei sunt: Dan Ghiza – solist vocal, chitara, bouzouki, manager, Elena Brulea – solist vocal si Vasile Lambru pian - clape.

Vezi detalii

Formația Maestro abordează o gamă largă de genuri muzicale solicitate la evenimente, dintre care amintim: caffe concert, muzică ușoară românească și internațională, folclor, muzică lăutărească și de petrecere sau chiar și ritmuri moderne adaptate cerințelor actuale, astfel încât formația noastră să vă încânte printr-un repertoriu amplu și diversivicat, satisfăcând dorințele și celor mai pretențioși iubitori ai muzicii.

Vezi detalii

Lasa distractia pe mana noastra!

Cu talentul si dedicarea noastra, avem deosebita placere sa participam la nunti, botezuri, aniversari cu un repertoriu de muzica lautareasca, populara, internationala si manele.

Vezi detalii

Formatia Fantastic asigura show-ul petrecerii tale, repertoriul nostru de muzica usoara, populara si de petrecere fiind foarte variat.

Sonorizarea de cea mai inalta calitate, se poate adapta foarte bine petrecerilor in spatiu inchis cat si in aer liber.

Vezi detalii

Cu un bogat repertoriu si o experienta din 2011, formatia Magic Band va poate asigura un program artistic de exceptie cu muzica diversificata si sound profesional

Vezi detalii

Opt tineri plini de energie sunt pregatiti oricand sa faca la petrecerile dumneavoastra un spectacol de neuitat.

Formatia Select va va incanta cu programe interactive adunate din toate colturile lumii, programele traditionale romanesti, mexicane, arabesti ce vor fi mereu pe placul publicului.

Vezi detalii
6 anunturi afisate!