www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Formatii nunta

Aici gasesti informatii utile despre formatii pentru nunti din Buzau.

Opt tineri plini de energie sunt pregatiti oricand sa faca la petrecerile dumneavoastra un spectacol de neuitat.

Formatia Select va va incanta cu programe interactive adunate din toate colturile lumii, programele traditionale romanesti, mexicane, arabesti ce vor fi mereu pe placul publicului.

Vezi detalii

Formația Maestro abordează o gamă largă de genuri muzicale solicitate la evenimente, dintre care amintim: caffe concert, muzică ușoară românească și internațională, folclor, muzică lăutărească și de petrecere sau chiar și ritmuri moderne adaptate cerințelor actuale, astfel încât formația noastră să vă încânte printr-un repertoriu amplu și diversivicat, satisfăcând dorințele și celor mai pretențioși iubitori ai muzicii.

Vezi detalii

Cu un bogat repertoriu si o experienta din 2011, formatia Magic Band va poate asigura un program artistic de exceptie cu muzica diversificata si sound profesional

Vezi detalii

Lasa distractia pe mana noastra!

Cu talentul si dedicarea noastra, avem deosebita placere sa participam la nunti, botezuri, aniversari cu un repertoriu de muzica lautareasca, populara, internationala si manele.

Vezi detalii
Formatia Fantastic asigura show-ul petrecerii tale, repertoriul nostru de muzica usoara, populara si de petrecere fiind foarte variat.
Vezi detalii
5 anunturi afisate!