www.restaurantebuzau.com
www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Restaurant Conacul Trandafirilor Buzau20255 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: PARCUL CRANG BUZAU

TELEFON: 0740367829

TELEFON: 0756376052

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

www.conacultrandafirilor.ro

Restaurantul a carui cladire este construita in 1897 intr-un stil specific zonei Chiojdului, este amplasat in centrul Parcului Crang, la marginea vestica a orasului Buzau, o ramasita a Codrilor Vlasie.

In jurul legendelor , taifasul se-ntinde si-ti  aprinde pofta de mancare. Avand un meniu cu specific  romanesc, restaurantul va ofera insa si o serie de preparate culinare internationale.

În fiecare zi, poți încerca o altă combinație de arome, dupa cum îți șoptește dispoziția ori povestile de care te lași inspirat! Orice ai alege, îți vom recomanda și un vin potrivit . Apoi, mai depănam câte ceva despre boierii de demult și-ajungem la desert. Iar acolo, istoria însăși devine irezistibil de dulce...

Este un spatiu mirific asezat in mijlocul naturii,  cu un inalt grad de adaptabilitate , ideal pentru organizarea de evenimente private, conferinte, evenimente corporate si business, dineuri, receptii, cocktailuri, lansari de produse, evenimente cultural si sociale dar si petreceri pentru copii.

Un loc prietenos, elegant unde detaliile fac diferenta, conceput special pentru reusita organizarii evenimentului tau.

Comenzile la domiciliu se fac doar in Municipiul Buzau si sunt GRATUITE.
Livrarile se fac in cel mai scurt timp posibil, zilnic in intervalul orar 10.00-24.00.
Suma minima pentru comenzi este 30 lei.

La vremuri noi, amenajari noi!
Pentru ca in ultimul timp Conacul este din ce in ce mai mult cautat pentru evenimente private, am reamenajat sali noi:

Salon Anemona, situat la etajul intai al Conacului,  are o suprafata de 60mp si o capacitate de  max. 35 locuri. Luminos si modernist, cu o cromatica interesanta, Salonul este ideal pentru petreceri private dar si pentru conferinte de mici dimensiuni. Poate fi personalizat in functie de preferinte. Este format din doua spatii distincte, ce permite amenajarea separata a unei zone de coffe-breack.
Are acces direct la terasa exterioara care este amenajata cu masute si scaune, unde este permis fumatul.

Salon Iris, cu o suprafata de 85mp, are o capacitate de max. 60 locuri, este un spatiu ideal pentru botezuri, aniversari, dar la fel de potrivit si pentru traininguri si conferinte, pentru ca permite diferite moduri de dispunere a meselor.
Modern, cu un aer proaspat si accente mediteraneene subtile, are acces direct la terasa exterioara.

Salon Jasmin, modern, amenajat in nuante calde de bej-crem, este spatiul ideal pentru traininguri si conferinte, dar la fel de potrivit si pentru o cina sau o masa cu prietenii. Are acces direct la terasa exterioara si este situat la etajul intai al Conacului. Are o suprafata de 40mp si o capacitate: max. 25 locuri.

Galerie foto