www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Catering

O'Brothers vă pune la dispoziție serviciul de livrări acasa sau la birou!

Comenzile se fac de Luni până Duminică între orele 10:00 si 22:00.

Vezi detalii

Restaurantul Moonlight este locul unde poti savura gustul bun al preparatelor facute cu simt de raspundere, din ingrediente proaspete, dupa retete originale, unde pasiunea pentru gatit se intalneste cu oamenii.

Tot ce va doriti, noi va putem oferi. La noi nimic nu este imposibil!

Vezi detalii

Restaurant Diana ofera servicii de catering, pornind de la asigurarea unei mese calde de prânz până la pomeni sau parastase, organizări de petreceri, sau orice alt eveniment important din viata dumneavoastra.

Meniul nostru conţine o gamă variată de preparate din bucătăria românească: ciorbe, platouri şi gustări, preparate din vită, pui, porc, peşte, garnituri, deserturi.

Vezi detalii

ORGANIZAM PETRECERE DE 8 MARTIE 2019! PRET MENIU: 90 LEI/PERSOANA

Va așteptăm să petreceți alături de noi ziua de 8 Martie cu muzica live și preparate alese. Restaurant Edy Center va așteaptă cu drag.

Vezi detalii
Restaurant Pik-Nik din Buzau vă ofera servicii de catering pentru conferinţe, recepţii, aniversări, team-building, lansari produse.
Vezi detalii
5 anunturi afisate!