www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Catering

Restaurant Diana ofera servicii de catering, pornind de la asigurarea unei mese calde de prânz până la pomeni sau parastase, organizări de petreceri, sau orice alt eveniment important din viata dumneavoastra.

Meniul nostru conţine o gamă variată de preparate din bucătăria românească: ciorbe, platouri şi gustări, preparate din vită, pui, porc, peşte, garnituri, deserturi.

Vezi detalii

Restaurant Pik-Nik din Buzau vă ofera servicii de catering pentru conferinţe, recepţii, aniversări, team-building, lansari produse.

Vezi detalii

Vin sărbătorile și asa cum v-am obisnuit Edy Center, vine în întâmpinarea dvs cu preparate tradiționale pentru masa de Crăciun și Revelion!

Salata beof platoul 4 persoane 50lei, piftie family 50lei, sarmale porc 50 buc 75 lei,  chec de casa buc 20 lei.

Pentru a pastra tradiția putem să vă livram sarmalele nefierte ca mireasma lor sa va transpună în copilărie de odinioară cînd în casa bunicilor mirosea a sarmale și cozonac cald. Va multumim și asteptam comenzile dvs.

Sarbatori cu bine!

Vezi detalii
3 anunturi afisate!