www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019-2020 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Restaurant Orhideea Buzau
  Trimite mesaj proprietarului!
15287 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Str. Mesteacanului nr. 10 vis-a-vis de Sala Sporturilor

TELEFON: 0744617259

TELEFON: 0767881509

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

www.restaurant-orhideea.ro


Oferte speciale


MENIU REVELION 2020 SALON DELUXE

MENIU REVELION 2020 SALON LUXURY

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2020 IN SALON DELUXE!
PRET MENIU: 300 LEI/PERSOANA

Ca in fiecare an, de Revelion avem pentru voi o oferta All Inclusive: meniu bogat & open bar, muzica live si invitati speciali ! Va invitam la o seara magica, in care veti fi invaluiti intr-o atmosfera speciala, dominata de culoare, stralucire, muzica si voie buna, avand alaturi de noi, invitati speciali: DJ MARIUS PUTERE, MADALINA MANOLACHE, LAURA MELNIC si un invitat surpriza

Rezervari : 0752.247.546 / 0752.085.655

--------------------------------------------------------------------

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION IN SALON LUXURY
PRET MENIU: 260 LEI/PERSOANA

Va invitam la o seara magica, in care veti fi invaluiti intr-o atmosfera speciala, dominata de culoare, stralucire, muzica si voie buna, avand alaturi de noi, invitati speciali: FORMATIA REPLIKA BAND din Focsani

Rezervari : 0752.247.546 / 0752.085.655

--------------------------------------------------------------------

Restaurant Orhideea dispune de o suprafata mare, aproximativ 250 de locuri la mese, ideal pentru organizare nunti, botezuri, mese festive, petreceri, evenimente corporatiste.

Preparatele culinare oferite zilnic sunt alcatuite pe baza retetelor traditionale ale bucatariei romanesti, iar bauturile servite permanent reprezinta cele mai renumite podgorii din tara noastra. De asemenea oferim si bauturi naturale de casa.

Personalul care isi desfasoara activitatea are calificare profesionala de specialitate in domeniul alimentatiei publice, iar dotarea bucatariei, a barului si a salii de servire se inscriu in cerintele moderne de productie si servire.

Cu o servire impecabila si o atmosfera relaxanta, restaurantul Orhideea ofera clientilor clipe de neuitat, de bun gust si va invita sa gustati din rafinamentul specialitatilor culinare.