www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Restaurant Orhideea Buzau
  Trimite mesaj proprietarului!
11815 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Str. Mesteacanului nr. 10 vis-a-vis de Sala Sporturilor

TELEFON: 0744.617.259

TELEFON: 0767.881.509

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

www.restaurant-orhideea.ro


Oferte speciale


AFIS PETRECERE 8 MARTIE

ORGANIZAM PETRECEREA DE 8 MARTIE 2019! PRET MENIU-120 LEI/PERSOANA
Toate doamnele și domnișoarele așteaptă ziua de 8 Martie deoarece aceasta este o sărbătoare dedicată lor. Asadar toate doamnele si domnisoarele sunt asteptate la Restaurant Orhideea sa petreaca cu muzica de cea mai buna calitate sustinuta de formatia ReplikaBand din Focsani si Trupa de Striperi !

Meniu all inclusive
-Gustare
-Fel principal
-Tort festiv de ziua ta
-Bauturi all inclusive
-Cocktail-uri

Rezervari: 0752 247 546

-------------------------------------------------------------

Restaurant Orhideea dispune de o suprafata mare, aproximativ 250 de locuri la mese, ideal pentru organizare nunti, botezuri, mese festive, petreceri, evenimente corporatiste.

Preparatele culinare oferite zilnic sunt alcatuite pe baza retetelor traditionale ale bucatariei romanesti, iar bauturile servite permanent reprezinta cele mai renumite podgorii din tara noastra. De asemenea oferim si bauturi naturale de casa.

Personalul care isi desfasoara activitatea are calificare profesionala de specialitate in domeniul alimentatiei publice, iar dotarea bucatariei, a barului si a salii de servire se inscriu in cerintele moderne de productie si servire.

Cu o servire impecabila si o atmosfera relaxanta, restaurantul Orhideea ofera clientilor clipe de neuitat, de bun gust si va invita sa gustati din rafinamentul specialitatilor culinare.