www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Restaurant Orhideea Buzau
  Trimite mesaj proprietarului!
10461 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Str. Mesteacanului nr. 10 vis-a-vis de Sala Sporturilor

TELEFON: 0744.617.259

TELEFON: 0767.881.509

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

www.restaurant-orhideea.ro


Oferte speciale


AFIS REVELION 2019

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVELION 2019!

În 31 decembrie vă invităm să petreceți noaptea alături de Orhideea, să dansăm până anul viitor, cu prieteni și familie!
Invitații vor beneficia de un bar deschis, un meniu complet, muzică live de la Replika Band și o mulțime de alte surprize care să vă lumineze tranziția dintre ani!

Rezervari: 0752247546 / 0752085655

----------------------------------------------------------------------

Restaurant Orhideea dispune de o suprafata mare, aproximativ 250 de locuri la mese, ideal pentru organizare nunti, botezuri, mese festive, petreceri, evenimente corporatiste.

Preparatele culinare oferite zilnic sunt alcatuite pe baza retetelor traditionale ale bucatariei romanesti, iar bauturile servite permanent reprezinta cele mai renumite podgorii din tara noastra. De asemenea oferim si bauturi naturale de casa.

Personalul care isi desfasoara activitatea are calificare profesionala de specialitate in domeniul alimentatiei publice, iar dotarea bucatariei, a barului si a salii de servire se inscriu in cerintele moderne de productie si servire.

Cu o servire impecabila si o atmosfera relaxanta, restaurantul Orhideea ofera clientilor clipe de neuitat, de bun gust si va invita sa gustati din rafinamentul specialitatilor culinare.