www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2019 Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Restaurant Aqua Max Buzau
  Trimite mesaj proprietarului!
11155 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Str. Unirii Nord (dupa XXL, langa cartierul Orizont)

TELEFON: 0238.711.160

TELEFON: 0726.69.69.04

TELEFON: 0720.69.00.17

www.restaurantaquamax.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK


Oferte speciale


AFIS REVELION 2019

ORGANIZAM PETRECEREA DE REVLION 2019! PRET MENIU: 320 LEI/PERSOANA

Va asteptam sa petrecem noaptea dintre ani, intr-o atmosfera intretinuta de formatia SENTIMENTALII, foc de artificii si meniu de sarbatoare

Rezervari: 0726 696 904

-------------------------------------------------------------------------------------

Restaurant AQUA MAX va ofera conditii ideale pentru organizarea evenimentelor importante pentru dvs. in doua sali cu capacitati de la 50 de locuri la 600 de locuri, unde puteti organiza de la o mica si cocheta sarbatorire a zilei de nastere, la petreceri de nunta sau botez si pana la elegante evenimente din viata unei firme.

Bucatele alese imbina savoarea mancarurilor traditionale cu gustul si aroma inconfundabila a celor mai alese bauturi. Savoarea preparatelor, pregatirea bucatarilorsi a ospatarilor, ambianta cu tot ceea ce presupune acest lucru, alaturi de preturile mici, ne fac sa ne declaram fara nicio ezitare unul dintre cele mai cautate restaurante din zona.

Daca dvs. nu ati incercat pana acum preparatele noastre, va asteptam cu inima si bratele deschise sa ne traceti pragul.

Totul poate fi mai simplu daca lasati la o parte din grijile dvs. celor care va pot ajuta. Orice eveniment organizat in atmosfera calda si placuta a saloanelor din cadrul Restaurantului AQUA MAX va deveni cu siguranta o amintire de neuitat.

SERVICII OFERITE DE COMPLEXUL AQUA MAX:

- Restaurant

- Motel

- Piscina

- Nunti, botezuri, aniversari, petreceri firma, agape, petreceri 8 martie, balul bobocilor, balul majoratului, majorate, reuniuni, intalniri de afaceri, zile de nastere, evenimente religioase, petreceri de Craciun si revelioane