www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Cristinne Ballroom Buzau
  Trimite mesaj proprietarului!
2199 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Buzau, DN 2B iesirea spre Spataru

TELEFON: 0766.452.416

TELEFON: 0740.508.766

ORGANIZAM PETRECERE DE 8 MARTIE 2019 !
PRET MENIU: 110 LEI/PERSOANA-Pentru grup mai mare de 25 persoane oferim discount 10%

In ziua de 8 martie, sunteti invitate singure sau impreuna cu perechea sa sarbatorim cea mai frumoasa zi dedicata mamelor si nu numai.
Restaurantul nostru ,,CRISTINNE BALLROOM', va asteapta cu un meniu ales specific si o atmosfera placuta intretinută de formatia 'GALACTIC 'din Buzau

Meniu all inclusive
-gustare
-fel principal
-tort festiv de ziua femeii
-alune,salatini
-Bauturi all inclusive-cola,fanta,apa minerala ,apa plata,vin ,cafea
-whisky/garone-100g/pers

--------------------------------------------------------------------

Situat la iesirea din Buzau spre localitatea Spataru, Cristinne Ballroom va pune la dispozitie un cort nou pentru organizarea de evenimente cuprinse intre 200 si 500 persoane.

Va putem oferi, pe langa locatia rafinata si festinul culinar, intregul pachet de servicii de care aveti nevoie pentru a avea un eveniment unic.

Salonul de evenimente beneficiaza de toate calitatile necesare desfasurarii unor astfel de activitati: o generoasa parcare privata, un spatiu generos pentru organizarea evenimentelor si o echipa de profesionisti.

Ne angajam sa punem la dispozitie cele mai bune servicii si facilitati clientilor nostri, care se vor bucura intotdeauna de o atmosfera calda si rafinata.