www.restaurantebuzau.com
www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Restaurant New Pizza Buzau10101 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: BD. Unirii Sud, Buzau

TELEFON: 0742139725

TELEFON: 0238.726.867

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Restaurantul New Pizza este situat la intrarea in Buzau, pe Bulevardul Unirii Sud.

Cu stil, rafinament si eleganta, restaurantul nostru va ofera o gama variata de preparate traditionale si internationale.

Avand o capacitate de 150 locuri, restaurantul nostru va sta la dispozitie pentru organizarea de evenimente private si corporate.

Pentru ca fiecare eveniment trebuie sarbatorit asa cum se cuvine, restaurantul nostru va sta la dispozitie, oferind posibilitatea de a organiza: nunti, botezuri, aniversari, petreceri private, majorate, pomeni.

Planuiesti o petrecere, o aniversare, o nunta sau un eveniment care doresti sa fie de neuitat. Vrei ca totul sa decurga perfect, pana la cel mai mic amanunt si la cel mai ridicat standard. Doresti un decor amenajat cu stil si bun gust de catre profesionisti. Preferi un meniu pregatit de bucatari cu experienta in domeniu. Daca esti o astfel de persoana, atunci contacteaza-ne!

De asemenea, pentru ca pachetul sa fie complet, oferim servicii foto, sonorizare si lumini, invitatii si meniuri personalizate, decoruri, aranjamente florale ...

Galerie foto