www.restaurantebuzau.com
www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Informatii utile despre restaurante si saloane evenimente din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
ZEN Ballroom507 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa : E 577 Comuna Ulmeni, Buzau

Telefon: 0724428428

www.zen-ballroom.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Departe de oras, un loc de poveste isi cheama musafirii!

Va invitam sa ne cunoasteti si sa descoperiti farmecul unic si eleganta ZEN Ballroom!

Zen Ballroom vine in intampinarea clientilor sai, printr-o locatie noua, inedita, prin solutii creative pentru evenimente speciale din viata dumneavoastra.

Este o locatie perfecta pentru organizarea si gazduirea de mese festive, aniversari, nunti, botezuri, banchete si alte evenimente. Echipa noastra are in vedere satisfacerea tuturor clientilor nostri, prin calitatea produselor, dar si a serviciilor oferite, prin promptitudine, profesionalism, seriozitate.

Prin simplitate, extravaganta, grandoare sau perfectiune, ZEN Ballroom imbraca, pe rand, cate o calitate, fiind un tumult de nestapanit.

Locatia ZEN Ballroom este o locatie conceputa sa-i satisfaca si pe cei mai pretentiosi, dispunand de spatii verzi, piscina, zona lounge si parcare de 150 locuri.

ZEN Ballroom, avand o capacitate de 450 locuri, acomodeaza toate tipurile de petreceri private sau corporate si evenimente mondene sau aniversari, in atmosfera pe care o alege clientul.

Frumusete, nu doar ca locatie, dar si ca mancare si bautura, select pregatite de catre cei mai destoinici bucatari, servite cu profesionalism. La noi veti gusta perfectiunea si din punct de vedere gastronomic!

Ziua nunții este una din cele mai importante evenimente din viața noastră! De aceea, alegeți să colaborați cu o echipă profesionistă, alegeți echipa Zen !

Ingeniozitatea organizarii, calitatea desavarsita a decoratiunilor, atmosfera si grija fata de detalii definesc locatia noastra.

Din complex face parte si ZEN Pool, ce va ofera piscina pentru adulți, mini-piscină si parc de joacă special amenajat pentru copii, jacuzzi, SPA, servicii de masaj, 2 zone – plajă de gazon, plajă retrasă, baldachine plutitoare si baldachine VIP, 120 sezlong-uri cu saltelute confortabile.

Galerie foto