www.restaurantebuzau.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante Buzau. Informatii utile despre restaurantele din judetul Buzau care organizeaza nunti, botezuri, petreceri private, majorate, aniversari, parastase, restaurante nunti Buzau, locatii evenimente.
Cofetarii

Lista cofetariilor din Buzau ce va ofera torturi de nunta, torturi personalizate, produse de patiserie, prajituri si cozonaci.

Cofetaria Briana Buzau va ofera torturi pentru nunti, torturi personalizate si prajituri folosind ingrediente naturale.
Vezi detalii

Cofetaria Andrei este o cofetarie cu locatii deschise in Ploiesti si Buzau. Experienta de peste 15 ani ne-a ajutat sa oferim produse de calitate in Buzau, iar acum si in Ploiesti.

Va asteptam la cofetariile noastre, indiferent ca sunteti din Ploiesti sau Buzau, pentru torturi de nunta, torturi de botez, torturi aniversare, prajituri sau candy bar.

Vezi detalii

Cofetaria Casa Maestro, din Buzau, va pune la dispozitie o gama variata de prajituri, torturi, produse de patiserie, menite sa satisfaca cele mai pretentioase si diferite gusturi.

Una din principalele noastre preocupari este calitatea produselor noastre, astfel incercam sa folosim pe cat posibil ingrediente naturale si va asiguram ca nu numai decorul atrage… cine a gustat a revenit!

Vezi detalii
3 anunturi afisate!